Αγγλικά στην Αγγλία

Καλοκαιρινά μαθήματα στο Harven School of English

 • Harven School of English
   
  Για τους μαθητές μας που ενδιαφέρονται για μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία τους καλοκαιρινούς μήνες, προτείνουμε το Harven School of English που διοργανώνει καλοκαιρινό σχολείο για μαθητές ηλικίας 13-17 χρονών κάθε Ιούλιο και Αύγουστο.
   
  Πρόκειται για σχολείο διαπιστευμένο από το Βρετανικό Συμβούλιο και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Surrey, μόλις μισή ώρα απόσταση από το κέντρο του Λονδίνου! 
   

  O Chris με μαθητές του στο Harven School of English

  Οι μαθητές φιλοξενούνται από Αγγλικές οικογένειες, γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν πρακτική χρήση των γνώσεων τους στα Αγγλικά, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του σχολικού προγράμματος αλλά και τα απογεύματα ή τα σαββατοκύριακα.
   
  Εμείς από την πλευρά μας περνάμε 6 εβδομάδες κάθε καλοκαίρι στην ίδια πόλη κι έτσι είμαστε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι να βοηθήσουμε τους μαθητές μας, σε περίπτωση που χρειάζονται οτιδήποτε.
   
  Υπάρχουν επίσης προγράμματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν παιδιά ηλικίας μικρότερης των 13 χρονών.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που δημιουργήσαμε φιλοδοξούμε να κάνουμε τους μαθητές μας να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα όσο κι εμείς!
 • Μικρά τμήματα για κάθε ηλικία
 • Εξελιγμένη μέθοδος διδασκαλίας
 • Όλα τα επίπεδα και πτυχία

Καλέστε μας!

Για πληροφορίες – εγγραφές επικοινωνήστε μαζί μας Δευτέρα – Παρασκευή 3-9 μ.μ. στο τηλέφωνο

2531 301357
επικοινωνια