Καθηγητές Αγγλικών

Ποιοι ειμαστε

  • Κατερίνα Μουμτζή
   Καθηγήτρια Αγγλικών

   Κατερίνα Μουμτζή

   Καθηγήτρια Αγγλικών

   Μιας και πάντα ήθελα να διδάξω Αγγλικά το καλύτερο για εμένα ήταν να σπουδασω τη γλώσσα στη δική της χώρα. Έτσι, το 1997 ήταν η χρονιά που έφυγα από την Ελλάδα και άρχισα τις ακαδημαϊκές μου σπουδές στην Αγγλία. Εκεί, σε διάστημα 5 χρόνων έζησα σε διαφορετικές πόλεις, όπως το Chichester, το Λονδίνο, το Wolverhampton και το Kingston, μια εμπειρία η οποία μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να σχηματίσω φιλίες από διαφορετικά μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου.

   Με την απόκτηση των πτυχίων μου, Bachelor και Master στην Αγγλική Φιλολογία, επέστρεψα στην πόλη μου, όπου εργάστηκα ως καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο για 7 μήνες. Στη συνέχεια επέστρεψα και πάλι στη Μεγάλη Βρετανία για να κάνω το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Εκπαίδευση. Τελειώνοντας το δευτερο μεταπτυχιακό μου το 2004, άρχισα να δουλεύω στο Κολλέγιο του Reading – TVU – όπου εργάστηκα για 2 χρόνια για το τμήμα Εκπαίδευσης Παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες. Μένοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας πολλούς ανθρώπους, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την βρετανική κουλτούρα και τις συνήθειες των Άγγλων.

   Το 2006 ο Chris και εγώ αποφασίσαμε να αρχίσουμε μια καινούρια ζωή στην Ελλάδα και απο τότε μένουμε και εργαζόμαστε ως καθηγητές Αγγλικών στην Κομοτηνή. Στο διάστημα αυτό έχω δουλέψει σε φροντιστήριο, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα και έχω εργαστεί ως ωρομίσθια καθηγήτρια Αγγλικών για τις σχολικές περιόδους 2008-2009 και 2009-2010.

   Επιπλέον, η μεγάλη μου εμπειρία στη διδασκαλία με έχει βοηθήσει να καταλαβαίνω τις ανάγκες των μαθητών μου και να προσαρμόζω τα μαθήματά Αγγλικών μου ανάλογα με τις ανάγκες αυτές.

  • Christopher Murphy
   Καθηγητής Αγγλικών

   Christopher Murphy

   Καθηγητής Αγγλικών

   Μετά την αποφοίτηση μου από το Πανεπιστήμιο του Southampton το 2000, πέρασα αρκετές εβδομάδες ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Έχοντας ερωτευτεί τη χώρα σε αυτό το διάστημα, απέκτησα το πιστοποιητικό διδασκαλίας μου και πέρασα 6 μήνες, διδάσκοντας Αγγλικά στην Κομοτηνή το 2003.

   Μετά το γάμο μας, η Κατερίνα και εγώ επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα το 2006 και από τότε εργάζομαι αποκλειστικά ως καθηγητής Αγγλικών στην Κομοτηνή.

   Παρά τα προβλήματα και την τρέχουσα οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, πιστεύω ότι παραμένει μία φανταστική χώρα για να διδάσκει κανείς, λόγω της βαρύτητας που δίνουν τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς στη σημασία της εκπαίδευσης.

 • Τι προσφέρουμε

  Μαθήματα Αγγλικών

  Μαθήματα Αγγλικών στην Κομοτηνή για παιδιά αλλά και ενήλικες! Καλύπτουμε όλα τα επίπεδα και πτυχία.

  Ολιγομελή τμήματα

  Τα τμήματα αποτελούνται από μικρό αριθμό μαθητών, βοηθώντας τους με αυτό τον τρόπο να μαθαίνουν τη γλώσσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον συνεργασίας.

  Σύγχρονες εγκαταστάσεις και μέσα διδασκαλείας

  Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και των μεθόδων διδασκαλίας, προκειμένου να εξασφαλισθεί μια απόλυτα αποτελεσματική και παράλληλα ικανοποιητική διαδικασία εκμάθησης Αγγλικών.

  Καλοκαιρινά μαθήματα στην Αγγλία

  Για τους μαθητές μας που ενδιαφέρονται για μαθήματα Αγγλικών στην Αγγλία τους καλοκαιρινούς μήνες, προτείνουμε το Harven School of English που διοργανώνει καλοκαιρινό σχολείο για μαθητές ηλικίας 13-17 χρονών κάθε Ιούλιο και Αύγουστο.

 • Τι πετυχαίνουμε

  • MSU-CELP B2165 επιτυχίες
  • MSU-CELP C2125 επιτυχίες
  • ECPE52 επιτυχίες
  • TOEIC75 επιτυχίες
 • Tι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

  • Τεχνολογία

   Αξιοποιούμε την τεχνολογία στην εκπαίδευση

  • Αφοσίωση

   Στα ολιγομελή μας τμήματα ασχολούμαστε με τους μαθητές μας εξατομικευμένα

  • Αγάπη

   Αγαπάμε την Αγγλική γλώσσα και το μεταδίδουμε!